Author Topic: TRevv's TRunner  (Read 6071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

- Sales Employee -

TRevv

  • Hawk
  • Offline Rock Master
  • *
  • Turtle Points: 97
  • Male Posts: 181
  • Member since Apr '17
  • Crawlin at work, Crawlin on the trails. best life.
Re: TRevv's TRunner
« Reply #90 on: Oct 11, 2018, 03:00:28 PM »
By any chance did you weigh a wheel/tire combo.

118.4 lbs
"I dunno I just woke up from a lil nap, it's a lil dark but you guys silly? I'm still gonna send it."

OVRAROK

  • Offline The 2K Group
  • ***
  • Turtle Points: 20642
  • Male Posts: 2,415
  • Member since Dec '10
    • my build
Re: TRevv's TRunner
« Reply #91 on: Oct 12, 2018, 05:10:01 AM »
118.4 lbs

What rims are you using?
even the most primitive society has an intimate respect for the insane

- Sales Employee -

TRevv [OP]

  • Hawk
  • Offline Rock Master
  • *
  • Turtle Points: 97
  • Male Posts: 181
  • Member since Apr '17
  • Crawlin at work, Crawlin on the trails. best life.
Re: TRevv's TRunner
« Reply #92 on: Oct 15, 2018, 09:39:36 AM »
What rims are you using?

Im not sure the brand, I got them used, they are just some 17" steelies, look a lot like pro-comp wheels to me.
"I dunno I just woke up from a lil nap, it's a lil dark but you guys silly? I'm still gonna send it."

- Sales Employee -

TRevv [OP]

  • Hawk
  • Offline Rock Master
  • *
  • Turtle Points: 97
  • Male Posts: 181
  • Member since Apr '17
  • Crawlin at work, Crawlin on the trails. best life.
Re: TRevv's TRunner
« Reply #93 on: Oct 16, 2018, 09:58:34 AM »
Could not get my cold start injector to work.  Replaced the injector, replaced the injector timer, retraced all the wiring.  No cold start.  Marlin was scratching his head, couldnt figure it out.  Then after looking at the wiring schematic for the umpteenth time, he realized we needed to check the water temp sensor for the computer (different than the water temp sensor for the gauge) and viola messed up connection in that plug.  Which means the computer didnt know the engine temp, so it wasnt sending the signal to the cold start injector.  Headache solved.   :hammer:
"I dunno I just woke up from a lil nap, it's a lil dark but you guys silly? I'm still gonna send it."